Blir det taco hemma hos er lika ofta som hos oss?! I så fall har vi lite tips på hur ni kan variera denna mångsidiga rätt som passar de allra flesta i familjen. Varför inte prova med en yoghurtsås med smak av vitlök och chili, picklad rödlök med äppelcidervinäger, picklad gurka med äppelcidervinäger, picklad ramslöksstekt svamp, bönsalsa med lök, paprika smaksatt med chili och vitlöksolja, tomatsalsa med basilikaolja och äppelcidervinäger och till detta egengjort tacobröd som så klart lika gärna går att köpa färdigt.
- Rör ihop olja, tomatpuré, honung, paprikapulver och spiskummin och ställ åt sidan.
- Hetta upp lite olja i en stekpanna och bryn nötfärsen tills den är genomstekt och finfördelad. Tillsätt kryddblandningen och låt fräsas på ett par minuter. Häll på 1 dl vatten och låt fräsas på tills vätskan är borta.
- Smaka av med salt och peppar. Toppa ned finhackad persilja och servera till tortillas och tillbehör.