Gör så här:
Kärna ur och tärna paprikan. Skala och hacka löken och vitlöken. Dela tomaterna i halvor. Skär kycklingen i strimlor och skiva korven i slantar.
Häll saffran i varmt vatten och blanda i fiskbuljongen. Bryn korven i en oljad stekpanna med citronolja på medelvärme. Lägg korven till sidan, stek sedan kycklingen och lägg till sidan. Häll mer citronolja i stekpannan och fräs lök, vitlök och paprika tills de är mjuka.
Tillsätt riset i stekpannan, och låt det suga upp oljan. När riset är lite glansigt häll i vin och paprikapulver. Låt sjuda 5 min på låg värme. Tillsätt därefter cocktailtomaterna. Häll över fisk- och saffransfonden. Sänk värmen och låt stå i 5–10 min utan att röra i stekpannan. Lägg sedan i räkor, blåmusslor, kyckling, chorizokorv, ärtor och kräftor. Sätt på ett lock och låt puttra på svag värme i ytterligare 5–10 min tills musslorna har öppnat sig. Kasta de musslor som inte öppnat sig då de kan vara dåliga.
Servera paellan med citronskivor, hackad persilja och vårlök.