- Sätt ugnen på 175 grader.
- Dela 4 stycken bakplåtspapper på mitten och lägg ihop två och två. Forma som små skålar och nyp ihop ändarna. Använd grillfolie och du ska grilla.
- Strimla vårlök och dela broccolin i mindre buketter. Dela sockerärtorna på mitten.
- Ringla över rapsolja med smak av svenska örter på både fisk och grönsaker och krydda med örtsalt och peppar. Fördela i bakplåtspappret och nyp ihop paketen.
- Baka fiskpaketen i mitten av ugnen i cirka 12–15 minuter. Eller grilla i cirka 12–15 minuter.
- Koka potatisen i saltat vatten. Finhacka dill och vänd ihop med potatisen. Tillsätt både skal och saft från citronen och ringla över olja. Krydda med salt och peppar.
- Servera fiskpaketen med dillpotatis och en klick matlagningsyoghurt samt rostade rapsfrön och en klyfta färsk citron.
Dryckestips: Eins Zwei Zero Rosé, Leitz